ΑρχικήΕπικοινωνίαΠρόσβασηΣυχνές ΕρωτήσειςΠεριεχόμενα
Επιλογές για ΑΜΕΑ:Enlarge fontsReduce fonts
ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Ιστορικό
Επισκέψεις
Χώροι
Εργαστήρια
Πειράματα
Οπτικοακουστικό Υλικό
Ντοκιμαντέρ
Ομιλίες ερευνητών
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Σύνθετη αναζήτηση
  ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Valid HTML 4.01 Transitional
ΝέαΗμερολόγιοΠρόγραμμα ΠροβολώνΕνημερωτικό ΔελτίοΔ. Τύπου
 
ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣΟπτικοακουστικό Υλικό
Οπτικοακουστικό ΥλικόPrint

Εδώ θα βρείτε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνει οδηγίες και βίντεο εκτέλεσης πειραμάτων, ηχογραφημένες αφηγήσεις για την ιστορία της επιστήμης, χρονολόγια επιστήμης, καθώς και επιστημονικά νέα.

Εδώ θα βρείτε πολλά εντυπωσιακά πειράματα, τα οποία επιλέχθηκαν και εκτελέστηκαν από την ομάδα της Διαδραστικής Έκθεσης Επιστήμης και Τεχνολογίας, αρκετά εκ των οποίων μπορείτε να δοκιμάσετε και μόνοι σας, στο σπίτι ή στο σχολείο!

Μέσα από ηχογραφημένες αφηγήσεις και βίντεο, μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν σημαντικές στιγμές της ιστορίας της επιστήμης. Ακολουθούμε σπουδαίους επιστήμονες και ανακαλύπτουμε άγνωστες πτυχές της ζωής τους, αλλά και τις συνθήκες που τους οδήγησαν σε περίφημες ανακαλύψεις, οι οποίες άλλαξαν για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο!

Ελάτε να κάνουμε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και στις πιο σημαντικές ανακαλύψεις που άλλαξαν για πάντα την πορεία της ανθρωπότητας!

Νέοι ερευνητές μιλούν στο κοινό της Διαδραστικής Έκθεσης για ενδιαφέροντα θέματα επιστήμης και τεχνολογίας. Μέσα από τη δράση αυτή θα ανακαλύψετε ιστορίες σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα... από τους ανθρώπους που τα δημιουργούν καθημερινά.

Η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας παρουσιάζει τις «δια.δράσεις». Στις σελίδες τους θα βρείτε Νέα, Πειράματα, Σταυρόλεξα, Αφιερώματα, αλλά και κόμικς.

 

ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ © 2007Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π.ΦΑΛΗΡΟ - Τηλ: 210 9469600 - Fax:210 9417372 - Email: info@eef.edu.grΌροι ΧρήσηςΔικαιώματα